Om oss

Bedehuskirken Lyngdal er en evangelisk luthersk forsamling som er tilsluttet Misjonssambandet (NLM), Indremisjonsforbundet (ImF) og Normisjon. Vårt mål er at alle skal få høre om Jesus og bli kjent med ham. Vi ønsker å dele god bibelsk forkynnelse som fører til et liv som Jesu etterfølgere!
Om ossFoto: Lyngdal Bedehus

Vår Historie

Bedehuskirken Lyngdal ble stiften i 2017 under navnet Lyngdal Bedehusforsamling. Forsamlingen ble til ved at tre av eierorganisasjonene på bedehuset besluttet å danne en felles forsamling. Et interimstyre med representanter fra Lyngdal NLM, Lyngdal Indremisjon og Normisjon Lyngdal hadde da i over ett år arbeidet med å få til statutter og gode samarbeidsforhold. Alf Halvorsen ble vår første foramlingsleder. I 2021 ble Jon Lia pastor i forsamling. Årsmøtet i 2023 besluttet å endre navnet til forsamlingen til Bedehuskirken Lyngdal. Fra august 2023 ble Steffen Dyve pastor i foramlingen. 

Hvem er vi?

Akkurat nå er vi rundt 138 store og små medlemmer (02/2024) som regelmessig samles i fellesskapet. Her er alle generasjonar og det gleder vi oss over. Vi samles som venner i hjemmene, i organiserte smågrupper og til gudstenester og andre møter. I tillegg har vi ulike tilbud for barn og ungdom gjennom uken. Vi er glade for at vi er et fellesskap hvor folk i ulike livssituasjoner kan komme sammen og glede seg over Guds ord. Vi driver også eit større innsamlingsarbeid for organisasjonene vi er tilsluttet. Det å være eit fellesskap som får samle inn midler for å kunne muliggjør at evangeliet blir spredd er vi takknemlege for. 

Powered by Cornerstone